Duet Relatiebemiddeling, Gent

Duet Relatiebemiddeling
LUCAS MUNICHSTRAAT 2
9000 Gent
Oost-Vlaanderen

Beschrijving

Welkom!

Je bent niet de enige. In Vlaanderen leven er meer dan 1 miljoen singles, waarvan een grote groep ongewild.
Al sinds 1995 begeleidt Duet mensen zoals jij op weg naar een vaste relatie.

De resultaten liegen er niet om: meer dan 50% vindt een geschikte partner.

Neem even de tijd, bezoek onze site en maak een afspraak. Toch nog wachten? Niet doen, uitstel verandert niets. Liefde komt maar in je leven als je het echt wil.

Bel of mail ons nu. Je bent alvast van harte welkom!

Groetjes, Rika Ponnet


Gedetailleerde beschrijving:
Duet werd opgericht door Rika Ponnet en Mark Boeykens. Rika is sinds jaar en dag het bekendste gezicht binnen de organisatie. Door haar opleiding en jarenlange ervaring is ze een veelgevraagde deskundige in diverse media. (zie media)

Het team van Duet bestaat uit 6 mensen die allemaal universitair geschoold zijn. De consulenten die instaan voor de intakegesprekken en de bemiddeling, hebben een diploma in de humane wetenschappen. Uiteraard vormt dit geen garantie, maar het zegt wel veel over onze professionaliteit en onze motivatie. Duet is in de sector van de relatiebemiddeling de ‘witte raaf': wij zijn het enige relatiekantoor dat met gekwalificeerd personeel werkt. Zo goed mogelijk afstemmen op jou en je verwachtingen, dat is onze doelstelling.

Iedereen die bij Duet langskomt doet dat met een duidelijke vraag. Men is single en wil dat graag veranderen. Wij selecteren dus in het kader van partnerkeuze en een theoretische grondslag kan daarbij niet ontbreken.

Over het onderwerp verscheen al een bibliotheek vol boeken. Ze bewijzen dat partnerkeuze niet op toevalligheden gebaseerd is, maar zijn niet altijd even gemakkelijk toepasbaar.

Algemeen kunnen we stellen dat elke mens een liefdeskaart heeft die gevormd wordt door onze ervaringen en achtergrond, ouders en zorgfiguren, eerste en volgende liefdes... Vanuit deze liefdesmal gaan wij op zoek naar iemand die bij ons past. Komen we zo iemand tegen, dan passen de puzzelstukken als het ware in elkaar. Een aantal voor ons sterke elementen worden 'getriggerd' waardoor we verliefd worden. Die elementen zijn van biologische, psychologische en sociologische aard.

Door jarenlang met mensen te werken ontwikkel je een getrainde intuïtie die je in staat stelt mensen juister in te schatten, dingen aan te voelen die niet op het eerste gezicht duidelijk zijn. Dit aanvoelen is een enorme troef bij het selecteren en evalueren, bij het begeleiden van iedereen die zich bij ons aanmeldt.
Trefwoorden:
Coaching, Huwelijksbureaus, Relatiebemiddeling, Relatiebureau, Alleenstaanden, Relatiekantoor, Singels, Huwelijkskantoor, Singel, Alleenstaande, Duet Antwerpen, Duet Gent, Duet Leuven, Duet Limburg, Lovecoaching, Relatiebemiddelingsbureau, Rika Ponnet
Duet Relatiebemiddeling zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Duet Relatiebemiddeling!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. VOORHOUTKAAI 20
  9000  Gent
 2. ZILVERENBERG 21
  9000  Gent
 3. STIERSTRAAT, 5
  9000  Gent
 4. DOK - NOORD 4 C BUS 202
  9000  Gent
 5. SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 117
  9000  Gent
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken